Posted by on gen. 31, 2018 in Notícies del Ajuntament, Notícies del Poble, Noticies Horta de Sant Joan | 0 comments

Impulsar el patrimoni cultural dels municipis és fonamental per a la vida social i cultural de tots els pobles i ciutats. La Diputació dona suport als ajuntaments per garantir l’accés a la #cultura i col·labora, per exemple, en la programació del 3cinema a pobles i en el manteniment i millora dels #equipaments municipals. El següent reportatge ens porta fins a Horta de Sant Joan, on la programació del cinema es pot dur a terme gràcies a aquest ajut.

La cultura – Aquí:Diputació

Impulsar el patrimoni cultural dels municipis és fonamental per a la vida social i cultural de tots els pobles i ciutats. La Diputació dona suport als ajuntaments per garantir l'accés a la #cultura i col·labora, per exemple, en la programació del 3cinema a pobles i en el manteniment i millora dels #equipaments municipals. El següent reportatge ens porta fins a Horta de Sant Joan, on la programació del cinema es pot dur a terme gràcies a aquest ajut.#AquíDiputació – Ajuntament d'Horta de Sant Joan – Casal Municipal – Horta de Sant Joan – Comissió Festes – Horta de Sant Joan – Montsport – #HortadeSantJoan – #CulturaDipta – #TerraAlta – #CampTGN – #TerresEbre

Publicado por Diputació de Tarragona en Miércoles, 31 de enero de 2018

Si t'agrada, comparteix, gràcies: