Posted by on juny 22, 2018 in Notícies del Ajuntament, Notícies del Poble, Noticies Horta de Sant Joan | 0 comments

Sessió extraordinària del Ple de l’Ajuntament, que tindrà lloc el dia 25 de juny de 2018, a les 22:00 hores, al saló de plens de l’Ajuntament, amb l’ordre del dia següent:

1. Presa de possessió del Sr. Albert Fabregat com a regidor de l’Ajuntament.

2. Aprovació, si s’escau, d’encàrrec de gestió i delegació de competències per a l’execució de l’operació “xarxa de calor de proximitat“ inclosa en el Programa Operatiu FEDER Catalunya 2014-2020; eix prioritari 4, i del Conveni de col·laboració entre la Diputació de Tarragona i l’Ajuntament d’Horta de Sant Joan entre d’altres.

3. Aprovació, si s’escau, del conveni de col·laboració entre el Consell Comarcal de la Terra Alta i els Ajuntaments d’Arnes, Batea, Bot, La Fatarella, Horta de Sant Joan i el Pinell de Brai per executar el projecte “Pla d’Ocupació Terra Alta 2018”, en el marc del Pla de Foment de l’ocupació 2018 que promou la Diputació de Tarragona

4. Aprovació provisional, si s’escau, de la Modificació Puntual de les Normes Subsidiàries (art. 179, 180) d’Horta de Sant Joan.

5. Aprovació, si s’escau, del model de control intern per a la fiscalització i intervenció de la gestió econòmica financera a l’Ajuntament.

Atentament,

L’alcalde – Joaquim Ferràs Prats

Horta de Sant Joan, 20 de juny de 2018

Si t'agrada, comparteix, gràcies: