la-farinera-logo
la-farinera-00

 

PRESENTACIÓ APARTAMENTS LA FARINERA

La Farinera Apartaments Rurals Terra Alta té el plaer de presentar els seus allotjaments i serveis disponibles en un entorn rural d’extraordinària bellesa.
Situats enfront de les Roques de Benet en els voltants del Parc Natural “dels Ports” Tortosa-Beseit ofereix a tots els hostes la possibilitat de gaudir d’un entorn ùnic dins de la RESERVA NATURAL DE LA BIOSFERA en què es combinen tranquil·litat i assossec, esports d’aventura, tradició, gastronomia i cultura de la nostra Catalunya Rural.
Els Apartaments Rurals la Farinera a Horta de Sant Joan combinen la seva situació en l’ambient rural amb les comoditats de la vida actual.
Situada en el traçat de la Via Verda de la Terra Alta i a l’inici de la Via Verda del Zafán és el punt idoni per gaudir de les Vies Verdes tant en direcció a Tortosa com en direcció Alcañiz.

SERVEIS APARTAMENTS LA FARINERA

Tenim Apartaments rurals i Estudis per a 2, 4 i 6 persones i un apartament apaptat per persones amb discapacitat fisica (cadira de rodes).
Els Apartaments Rurals La Farinera d’ Horta de Sant Joan estan totalment equipats perqué gaudiu de les nostres instal.lacions sense cap mena de preocupació. Tots disposen de cuina completament equipada, un bany, sala-menjador amb TV i DVD i calefacció central.

Els apartaments de 4 i 6 persones disposen de una habitació, els de 2 persones són estudis que no disposen d’habitació.
Aquí mateix podreu trobar activitats complementàries a la vostra estada per gaudir amb tota comoditat de les diferents propostes per les Vies Verdes de la Terra Alta:
-lloguer dels diferents models de bicicletes.
-trasllats d’anada o tornada en la vostra descoberta pels voltants.

CONTACTE APARTAMENTS LA FARINERA

Nom

Email

Com ens ha conegut?

Assumpte

Missatge

Introdueix el codi: captcha

La Farinera

MÉS INFORMACIÓ APARTAMENTS LA FARINERA

Adreça: Carretera T-334 km, 0 Horta De Sant Joan
Telèfon: +34 646 985 223
email: info@apartaments-terraalta.com
Pàgina web: http://www.apartaments-terraalta.com

FOTOS APARTAMENTS LA FARINERA


lafarinera-logo
Comparteix a les xarxes socials:

Si t'agrada, comparteix, gràcies: