Comparteix a les xarxes socials:

Si t'agrada, comparteix, gràcies:
gen.
5
dt.
2016
CAVALCADA DE REIS @ HORTA DE SANT JOAN Canviar
gen. 5 @ 18:30

IMG-20160104-WA0005

(fotografia cedida per Cristina Asens)

Aquest anys ses Magestats els Reis Mags de l’Orient arribaran a Horta de Sant Joan per l’avinguda Generalitat, ens informen que la cavalcada de Reis serà a les 18.30h

Si t'agrada, comparteix, gràcies:
febr.
13
ds.
2016
CARNESTOLTES – HORTA DE SANT JOAN @ Sortida Casal Municipal Canviar
febr. 13 @ 17:00
CARNESTOLTES - HORTA DE SANT JOAN @ Sortida Casal Municipal | Horta de Sant Joan | Catalunya | Espanya

El dissabte dia 13 de febrer a les 17.00h tindrà lloc  la rua infantil de Carnaval, es sortirà del Casal Municipal i ens acompanyaran els Grallers i Timbalers d’Horta  i els Gegants. En finalitzar hi haurà xocolatada per a tots els xiquets i xiquetes

Si t'agrada, comparteix, gràcies:
XERRADA A L’ECOMUSEU DELS PORTS @ ECOMUSEU DELS PORTS Canviar
febr. 13 @ 18:00
XERRADA A L'ECOMUSEU DELS PORTS @ ECOMUSEU DELS PORTS | Horta de Sant Joan | Catalunya | Espanya
Si t'agrada, comparteix, gràcies:
febr.
14
dg.
2016
CARNAVAL 2016 A HORTA DE SANT JOAN @ CASAL MUNICIPAL Canviar
febr. 14 @ 00:00
CARNAVAL 2016 A HORTA DE SANT JOAN @ CASAL MUNICIPAL | Horta de Sant Joan | Catalunya | Espanya

24.00h Xaranga i beure gratuït a la Plaça de l’Església

01.00h Música amb Dj al Casal Municipal amb premis a les millors disfresses!!!!

Si t'agrada, comparteix, gràcies:
abr.
7
dj.
2016
Presentació de les accions del Pla de promoció econòmica, turística i comercial 2016-2019 @ Casal Municipal Canviar
abr. 7 @ 19:00

L’Ajuntament us convida a la presentació de les accions del Pla de promoció econòmica, turística i comercial 2016-2019, que serà presidida pel Sr. Joan Aregio i Navarro, Secretari d’Empresa i Competitivitat del Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, el dijous dia 7 d’abril a les 19.00h al Cinema Municipal.

Si t'agrada, comparteix, gràcies:
abr.
2
dg.
2017
DESCOBRIM PETITS PICASSOS Canviar
abr. 2 @ 11:00

 

 

El concurs de dibuix a Horta de Sant Joan ‘Descobrim petits Picassos’ tanca la segona edició del cicle d’activitats en família “Petits Grans Genis”

 

El diumenge 2 d’abril té lloc a Horta de Sant Joan l’activitat ‘Descobrim Petits Picassos’, un concurs de dibuix per a nens i nenes que forma part del cicle ‘Petits Grans Genis’.

Aquesta és la quarta cita de la segona edició d’aquest cicle d’activitats en família que ha tingut lloc entre febrer i abril als municipis de Costa Daurada i Terres de l’Ebre que formen part de la Ruta, Reus, Mont-roig Miami, el Vendrell i Horta de Sant Joan.

L’activitat se celebrarà al centre històric d’Horta de Sant Joan, de les 11 fins a les 13 hores, als espais i paisatges que van inspirar l’obra cubista de Pablo Picasso. El punt d’inici serà el Centre Picasso i acabarà a l’Ajuntament, on es farà lliurament del premi per al guanyador del concurs de dibuix, que consisteix en un dinar per a 4 persones al municipi, a l’Hotel Restaurant Miralles.

El cost de l’activitat és de 4 euros per participant i inclou el material necessari per al desenvolupament de l’activitat i un diploma de “Petit Gran Geni” per als nens i nenes.

Tots els participants a l’activitat entraran en el sorteig de 4 Targetes Genials del Paisatge dels Genis. A més, podran gaudir d’un descompte del 10% en l’allotjament al municipi, als apartaments rurals La Farinera.

Les inscripcions són obertes al Centre Picasso a Horta de Sant Joan, al correu cmarin@centrepicasso.cat o al telèfon 977 435 330 els dissabtes i diumenges; i al correu info@elpaisatgedelsgenis.cat de dilluns a divendres.

 

Cicle “Petits Grans Genis”

La segona edició del cicle per a famílies de la Ruta del Paisatge dels Genis va començar el 19 de febrer amb l’activitat “Descobrim tots els racons de la casa de Pau Casals de la mà de la Maria i el Ramon” al Vendrell. Va seguir el mes de març amb les activitats “Observem, escoltem i toquem en família al Gaudí Centre”, a Reus el 5 de març; i “Experimentem al taller artístic mironià” al Centre Miró de Mont-roig Miami el 19 de març.

 

 

NOTA PER ALS MITJANS

Per a més informació sobre el cicle, participació i fotografies:

Oficina Tècnica (Eva Martínez) 977 394 871 – Comunicació (Meritxell Fuguet) 977 394 868

info@elpaisatgedelsgenis.cat – www.elpaisatgedelsgenis.cat

www.facebook.com/ElPaisatgedelsGenis

@paisatgegenis

http://elpaisatgedelsgenis.cat/segona-edicio-cicle-dactivitats-familia-petits-grans-genis/

Si t'agrada, comparteix, gràcies: