La Terra Alta és la comarca a la que pertany Horta de sant Joan. Es tracta d’una comarca que consta de 12 pobles petits que aguarda mil i un secrets a tots els nivells. La seva capital és Gandesa on hi podem trobar el Consell Comarcal, organimse encarregat de la dinamització en tots els àmbits a la comarca.

La Terra Alta proposa per al visitant multitud de possibilitats que fan de la comarca un paradís rural al qual ningú es pot resistir.

Hi ha propostes ….

històriques com Els Espais de la Batalla de l’Ebre i les visites als diferents cascs antics dels pobles així com les visites als museus dedicats a diferents personatges o fets històrics que rememoren el passat i també el present

culturals que tenen a veure amb tots els esdeveniments que els pobles i la comarca fan per la unió d’aquesta. Ja tinguin a veure amb les festes majors o amb altres esdeveniments setmanals, mensuals com anuals com fires, visites guiades, jornades gastornòmiques, etc.

de caire enològic, supervisades per la Denominació d’Origen del que gaudeix la comarca, evidentment envoltades per la professionalitat del sector i encapçalades per dos cellers considerats com a catedrals del vi, del mestre i arquitecte modernista Cesar Martinell.

esportives, com un passeig per la Via Verda, una proposta per a tots els publics que ens permet gaudir de tot el paisatge mentre es fa esport així com la realització de totes les rutes preparades per al que el visitants passi per tots els raconets de la Terra Alta tant caminant com en bicicleta.

de naturalesa, una visita al Parc Natural dels Ports o la Fontcalda són practicament pas obligat per als visitants que tinguin una inquietut per conèixer tot el que ens envolta.

gastornomiques ja que gaudir del menjar casolà de casa nostra cuinat pels experts de la zona supera les expectatives de tots els paladars.

 

Vols descobrir més?

Xafardeja per aquesta web i en sabràs més!!

Anar a Terra Alta

 

Comparteix a les xarxes socials:

Si t'agrada, comparteix, gràcies: