La gastronomia d’Horta és rica i variada.

A les botigues d’alimentació trobem productes tradicionals de qualitat com embotits, vi i oli amb denominació d’origen. Als forns trobem el pa fet al forn de llenya i les pastes típiques com amelats, panadons i mantecats, que podem acompanyar amb una deliciosa mistela, aiguardent i excel·lent vi ranci.

A les carnisseries i restaurants d’Horta podem trobar carns de gran qualitat procedents de les ramaderies del poble que han estat alimentades de forma natural a les pastures de camps i muntanyes del terme.

S’ha de provar les carns a la brasa, el cabrit arrebossat o el civet de porc senglar caçat a les feréstegues muntanyes d’Horta.

També podem gaudir del crestó, un plat típic d’Horta recuperat recentment procedent de la cabra blanca, que se serveix a taula guisat amb escabetx i herbes.

En conjunt hi ha un bon nombre de restaurants per escollir.

 

Comparteix a les xarxes socials:

Si t'agrada, comparteix, gràcies: