QUE SON LES MICRO-WEBS ?

Les Micro-webs són la oportunitat per als comerciants del territori de disposar d’una pàgina web a un preu asequible.

Veure els Preus de les Microwebs

Són una pàgina web petita però complerta que inclou: text de presentació de l’empresa, logotip d’empresa, descripció de serveis i/o productes, formulari de contacte i/o reserves, 8 fotos i el Google maps. I també t’enviem un informe anual d’estadístiques de visites a la teva micro-web, així sabràs qui? com? i quan?? ha visitat el teu negoci.

Les Micro-webs estan posicionades a www.google.es i www.google.cat. Això vol dir, que si un usuari d’internet cerca un servei que la nostra micro-web ofereix, per exemple: “restaurant a Horta de Sant Joan”, la nostra micro-web apareixerà a la pàgina de resultats de www.google.es i www.google.cat.

Si disposes d’una micro-web ademés de posicionar el teu negoci a Google també el posiciones dins de la web d’Horta de Sant Joan, dins de la secció MICRO-WEBS.

I disposaràs d’una micro-web pel teu negoci que no té límit de duració, esta disponible online 365 díes a l’any, i les 24 hores del día !!!

QUINS PREUS TENEN LES MICRO WEBS ?

Micro-web bàsica: 10€/mes

Es una micro-web sencilla però que inclou tots els elements més essencials per a que el teu negoci aparegui a internet.

1 – Micro-web:

2 – Posicionament a Google.

3 – Posicionada dins la web Hortadesantjoan.cat

4 – Estadistiques de visites.

Micro web professional: 15€/mes

És una micro-web bàsica amb la possibilitat de canviar el contingut. El client disposa d’un usuari i una contrasenya per canviar i/o incloure continguts dins de la seva micro-web.

1 – Micro-web

2 – Posicionament a Google.

3 – Posicionada dins la web Hortadesantjoan.cat.

4 – Estadistiques de visites.

5 – Editor de continguts.

Micro web empresarial: 25€/mes

És una micro-web professional amb la possibilitat de canviar el contingut, però si no tens temps de fer-ho tu, ens ho envies i ho posem nosaltres a la teva micro-web.

I a més a més, et fem el manteniment del posicionament.

 1 – Micro-web

2 – Posicionament a Google.

3 – Posicionada dins la web Hortadesantjoan.cat

4 – Estadistiques de visites.

5 – Editor de continguts.

6 – Manteniment contingut.

7 – Manteniment posicionament.

QUINS SERVEIS OFEREIXEN LES MICRO WEBS ?

 – Web:

La micro-web inclou tots els elements bàsics d’una web: informació, productes o serveis, contacte directe, localització i socialització. Inclou: logotip + text de presentació + text de serveis + dades de contacte + formulari de contacte/reserves + Google maps.

 – Posicionament a Google

La web apareixerà als resultats de cerques de Google. Quan un usuari cerqui a Google, exemple: ‘Restaurants Horta de Sant Joan’, el teu negoci apareixera als resultats.

– Posicionada dins la web Hortadesantjoan.cat.

Les micro-webs només es poden contractar per comerços d’Horta de Sant Joan i de la Terra Alta, i estan sempre presents i destacats en totes les pàgines d’Hortadesantjoan.cat, sempre accessibles en el menú lateral de la web.

 – Estadístiques de visites

Totes les micro-webs disposaran d’un informe anual de resultats de visites a la seva web, les Google Analytics. (enllaç a Google Analytics). Un informe anual de estadístiques de visites per saber quines persones i quines paraules clau han portat visites a la teva micro-web.

 – Editor de continguts

El comerciant que disposi de micro-web, tindrà un nom d’usuari i una clau privada, i podrà afegir i/o modificar el contingut de la seva web. El text, les fotos, els productes, els serveis… i així mantenir sempre el contingut actualitzat.

– Manteniment contingut web

Molt més senzill, ens envies el contingut, nosaltres el preparem i el posem a la micro-web. El comerciant que no vulgui o no disposi temps, te la posibilitat de contractar amb la web, el manteniment del contingut de la web. I nosaltres ens encarregarem de posar la informació que desitji.

 – Manteniment posicionament

El comerciant que no tingui coneixements de posicionament a internet, te la posibilitat de contractar amb la web, el manteniment del posicionament. I ens encarregarem d’ actualitzar i posicionar millor la seva micro-web. Ens assegurem que el contingut aparegui a Google i et donem consells per a que millori els resultats.

 

EXEMPLE DE MICRO WEB:

Aquí podeu veure un exemple de pagina MICRO WEB:

ex_microweb

Per veure un exemple real de microweb   Anar a Exemple de Microweb

 FORMULARI DE SOL.LICITUD DE MICRO WEB:

Tens un negoci o un comerç a Horta de Sant Joan o la Terra Alta?

Vols tenir una micro web?

Vols que la gent que visita la web Hortadesantjoan.cat, visiti la web del teu negoci?

Vols aparèixer als resultats de Google?

 

Aquest formulari serveix per a sol.licitar una micro web. Omple les dades i ens posarem en contacte amb tu.

 

El teu nom:

Nom del negoci o comerç:

Població teu negoci o comerç:

El teu email:

Tria la teva micro web:

El teu missatge:

Introdueix el codi: captcha

 

 

Comparteix a les xarxes socials:

Si t'agrada, comparteix, gràcies: