can-joan-000


PRESENTACIÓ RESTAURANT CAN JOAN

Hola, benvinguts al Restaurant Bar CAN JOAN , som un petit restaurant familiar situat a peu de carretera a una de les entrades principals del poble i gaudim d’unes vistes esplèndides dels ports.
 

LA NOSTRA CUINA

A Can Joan fem una cuina típica, 100×100 casolana.

Hi podreu trobar una carta molt variada, des de plats combinats fins a un bon cafè irlandès o a un bon vi D.O.Terra Alta:

– plats de cullera com els que es cuinaven a les cases antigament, a foc lent
– esmorzars de forquilla
– menú diari
– entrepans
– torrades
– amanides
– carns
– plats combinats

Tenim una capacitat per 48 comensals, local climatitzat i zona wifi.

Si voleu mes informació per menjars, reunions, menús o celebracions, estem a la vostra disposició.

Recepta de CALDERETA DE CABRA HISPÀNICA KM 0 (Ingredients per a 6 persones)

  • 2 kg. de carn de cabra hispànica a poder ser costelles.
  • 1 cap d’alls sencer
  • 2 tomàquets de penjar
  • 1 ceba mitjana
  • 2 fulles de llorer
  • Orenga silvestre
  • 2 pebrots vermells grans
  • 2 pebrots verds tipus italià
  • 4 pataques grans
  • Sal, aigua, 1/2 litre de vi blanc i oli d’oliva.

Tallem la costella per a que ens quedin tres costelles a lo ample i a lo llarg la fem en dos o tres trossos segons sigui la peça. La salem i l’amanim amb flors i fulles d’orenga, la deixarem en repòs dos dies. A una cassola posem oli suficient per cobrir el fons, no més, afegim el llorer, els tomàquets, el cap d’alls i una mica d’orenga; afegim la carn i marquem a foc ràpid, no hem de deixar de remoure per a que no s’enganxi. Quan la carn ha canviat de color afegim la ceba i els pebrots tot junt prèviament tallats a trossos no molt petits, remourem fins que es fregeixen una mica, afegirem l’aigua fins cobrir la carn, tapem l’olla i fem bullir 1 hora, a continuació afegirem el vi blanc i que continuï bullint.

Alhora que bull la carn pelarem i tallarem les pataques a gajos, tipus braves grans, no les hem de salar i les fregirem deixant-les a mig fer, les deixem reposant en paper per treure l’excés d’oli. Anem controlant com bull la carn i que no es quedi sense aigua, sempre ha de cobrir la carn. A les dues hores de bullir baixarem el foc a foc lent, que vagi fent poc a poc controlant sempre i removent per a que no s’enganxi, a les tres hores i mitja tastarem comprovant el punt de cocció i si cal rectificarem de sal, si falte cocció afegirem aigua si cal i deixarem més estona. Quan la carn comenci a estar tendra afegirem les pataques per acabar la cocció tot junt. 

Es una recepta llarga de cocció, pot arribar fins a quatre hores, però val la pena. Esperem que us agradi. Aquesta recepta no te gluten, ni llet ni derivats, sense fruits secs, ideal per a celíacs. BON PROFIT!!!!

 

CONTACTE RESTAURANT CAN JOAN

Nom

Email

Com ens ha conegut?

Assumpte

Missatge

Introdueix el codi: captcha

Can Joan

MÉS INFORMACIÓ RESTAURANT CAN JOAN

Adreça: Av. dels Ports, 41 43596 | Horta de Sant Joan
Telèfon: 977 43 57 14
Email: info@restaurantcanjoan.com
Web:http://www.restaurantcanjoan.com/
 

FOTOS RESTAURANT CAN JOAN

 


 
Comparteix a les xarxes socials:

Si t'agrada, comparteix, gràcies: